Янголи від «Ювелір Капітал» — підвіски, котрі точно влучать у серце!

Жінки цікаві створіння – наш настрій залежить від примх погоди, від того чи була смачною ранкова кава, чи вчора ми встигли зробити заплановане – і таких причин може бути мільйон або і більше. Але в одному ми завжди впевнені – щоб там не сталося, але ми залишаємося красунями, й тому маємо себе тішити маленькими чи великими радощами – смаколиками, красивими речами, котрі так підіймають нашу самооцінку та роблять нас більш впевненими! Або, і це чи не найкраще – красивими ювелірними дрібничками (чи навіть не дрібничками, а прикрасами?) – каблучками, сережками, підвісками. І якщо каблучки та сережки це вже таки може бути серйозна покупка, то підвіска може стати саме тією коштовною дрібничкою для радості та краси. І особливо така підвіска у вигляді «Ангела»!

Чому варто купити підвіску «Ангел» від «Ювелір Капітал»?

Тому що це красиво, вишукано, якісно і доступно! Така підвіска потішить будь-яку жінку не залежно від віку чи соціального статусу! Цей маленький захисник розтопить серце будь-якої сніжної королеви та змусить її посміхнутися! «Ювелір Капітал» пропонує вироби найвищої якості, при чому вибір такої краси досить широкий і на будь-який смак: в золоті, сріблі, з діамантами чи фіанітами, без вставок. Тобто ви зможете вибрати саме того Янгола, котрий буде вам до душі, чи котрий точно підкорить серце своєї майбутньої господині — адже це дійсно дуже чуттєвий та красивий подарунок! І ви легко переконаєтесь в цьому тут!

Як вдало вибрати та купити підвіску «Ангел»?

Підвіски «Ангел» — це досить демократичні прикраси, вони із тієї категорії, котру носять усі, як говорять у народі — і старі, і малі, а говорячи сучасною мовою — така підвіска легко впишеться у строгий офіс, розкішний святковий лук та буде ніжно виглядати на дитячій шийці! Головне, щоб вона подобалась своїй власниці. Хоча, звичайно є деякі моменти та нюанси, котрі варто враховувати при виборі та покупці цього кулону.

  • Перше: з якого металу він буде — золото/срібло.
  • Друге: чи буде мати вставку, якщо так, то яку — діамант/фіаніт
  • Третє: для кого — жінка/дитина

Вибрати з якого металу буде підвіска, напевне, найпростіше! Адже ви маєте або зазирнути у свою коштовну шкатулочку і залежно від того, чого там більше — золота чи срібла, вирішити, якою буде підвіска. Або, якщо це подарунок, добряче подумати, які прикраси носить його майбутня власниця — в якому металі, в якій стилістиці. Це допоможе вам у виборі.

AD_4nXdY3zn5QNPl5M0E6Q3AgZHA-TgrnsA5x3RnUhwwX6et9aR7FZFPywF3AHLDm722awYC2lw0Coghsvkap2EpzSX8-wGzT5U9Zm6NvG0MYc543HTE9e4gbQ1jnS70y9KPnJJFh-QpI0r97xbSnMwYEEgppJS7-ytHgbVmFgzchw?key=ItML5lmFBA-IeZAoBe-JEA

Підвіски «Ангел» у золоті

Золоті Ангелики — саме так ще часто називають такі підвіски! Вони дійсно дуже ніжні, красиві та якісь справді трепетні! За виглядом дуже різні: можуть бути з суцільної пластинки, на якій рельєфом зображено Ангелика, або розміщено цікаві прорізи у вигляді сердечок. Можуть бути контурні — легкі, мов виткані з мережива контури Ангелочка. А ще вони відрізняються самим золотом — червоним, білим або комбінованим. Прикраси у червоному золоті вважаються традиційною класикою для нашої країни, як правило такі є практично у всіх. Вони красиво виглядають, колір металу дійсно м’який та аристократичний. Тоді як прикраси у білому золоті більш екстравагантні, його колір — це холодне біле сяйво, котре у рази підсилено родієвим покриттям. А комбіноване золото красиве тим, що у виробі одночасно використовується і біле, і червоне золото, що робить прикрасу дійсно особливою та унікальною. Як правило білим золотом ставлять кольорові акценти на червоній основі, тому такі підвіски дуже витончені.

Підвіски «Ангел» у сріблі

Срібло — не менш популярне за золото, а в останні роки воно досить впевнено тіснить золото. Це пов’язано з ціновою доступністю та високою якістю срібних прикрас, а ще цікавими дизайнерськими та стилістичним рішеннями, виглядом прикрас. Ангелочки у сріблі можуть мати чорніння, котре так вигідно відтінить деталізацію. А можуть мати родієве покриття — це той секрет, котрий робить їх неймовірно помітними, сяючими та виразними, майже ідентичними до виробів у білому золоті. За виглядом: від контурних, ажурних легеньких фігурок до суцільно литих.

AD_4nXfWRYsT1tRCxdF5qZu5MLqh49wx2GlIOac804l0EnYXRLyOzAwV4LCwVrNnsYdIPdwRXphHjmhkwR3qyzdRuQKqN4yOcoj91qa0i5mtHGQE3jum9PXtpNwT5U8UFmz2HygzZzqQi7SocUoPwyG6AEKys1VerzdnEHy4lRFx?key=ItML5lmFBA-IeZAoBe-JEA

З вставкою чи ні? Який обрати?

Якщо підходити до вибору з погляду практичності та безпеки носіння, то звичайно потрібно вибрати та купити підвіску Ангел без вставки. Вони є дійсно дуже гарненькі й відсутність вставки абсолютно ніяк не впливає на їх красу та привабливість. У деяких випадках просто неможливо відірватися від них — настільки вони милі! Тим паче що вибір дійсно є як у золоті, так і у сріблі, і ви можете купити саме вашого Ангелика, вашого милого охоронця!

Якщо ж ви вирішили зупинити свій вибір на кулоні з вставкою, то ви опинитесь перед наступною дилемою — якою має вона бути? За умови що ви купуєте підвіску Ангел в сріблі — це буде фіаніт. А от в золоті — або фіаніт, або діамант. І вам необхідно зробити вибір! Звичайно ми б радили обрати діамант — ніколи не виходить з моди, це реальне капіталовкладення. І найголовніше в нашій ситуації — ці Ангелочки дійсно дуже і дуже красиві! Контурна, легка фігурка, котра тримає у ручках сяючу зірочку діаманта — така підвіска жодну жінку не залишить байдужою! Золоті підвіски Ангел з фіанітами також дуже цікаві та показні, вони зрідка можуть мати один камінчик, але частіше щедро декоровані, тому мають красивий та цікавий вигляд.

AD_4nXeoDkBvFl1ATrlbfVqd958btJ85zR1tnnqrwKL75EsY8pwrY4HlbV9pNgalZvrGFF2kMVxuYXFbiJ-wlQk8sBS-cZflX1BmXgOvp5neEom0IsHUhw2jCatELSrOcvvQ9nq_oQOSyfe7CM2yXbzg6VSDtUsnTsm0kSQkt_NFkA?key=ItML5lmFBA-IeZAoBe-JEA

То як вдало вибрати та купити підвіску «Ангел» на подарунок?

Така ніжна та мила підвіска може дійсно стати найкращим подарунком не тільки романтичній дівчині, але і стриманій бізнес-леді чи пустотливій дитині. Потрібно тільки вірно визначитися! Для дитини можна купити дійсно дитячу, «няшну» підвіску з Ангеликом, можна навіть з вставками — залежно від віку, зовсім малечі краще без. Для романтичної дівчини виберіть мереживного Ангелика чи повністю всипаного фіанітами. А для бізнес-леді придивіться до щедро декорованих або до Ангеликів з діамантами! І ви точно поцілити в саме яблучко, ой пробачте, в серденько!

Бажаємо вам знайти та купити підвіску Ангел, котра здійснить мрії!